Berichten

10 augustus 2023

Be Yourself

Spreuk van het Hart


3 augustus 2023

Magie

Gedicht van het Hart


9 oktober 2015

De Wereld is van Ons 

Gedicht van het Hart


26 september 2015

Liefde is het antwoord 

Het Leven is een uitdrukkingsvorm van de Liefde om Haarzelf te leren kennen, middels ervaring, in al Haar facetten. En vaak kiest de Liefde onbevattelijke wegen om dat te bewerkstelligen. Mijn Ziel is een deeltje van die Liefde...


13 augustus 2015

De Reis

Gedicht van het Hart

 

 


17 juli 2015

De Gewijde Reis

Graag wil ik je bij de hand nemen en je meenemen op reis, op een Gewijde Reis. Een Reis met en naar de Goddelijke Moeder, vol Liefde, Schoonheid en Wijsheid. Zij is het die ons draagt met liefdevolle tederheid. Zij zal ons altijd blijven dragen.


11 juli 2015

Wees lief voor jezelf, je bent onschuldig

Besef je wel wat een groot goed in jouw en mijn leven ontwaakt, als we de onschuld van het kind in onszelf ontdekt hebben? Een rijkdom wordt blootgelegd, want er huist een enorme potentie in ons. 

 


4 juli 2015

Leven in innerlijke vrede

Het leven stroomt en je kunt de stroom niet tegenhouden of van richting veranderen. Iedere poging daartoe leidt tot lijden, frustratie en onvrede. ‘Go with the flow’ is daarentegen pijnloos en brengt je op onverwachte plaatsen.

 


27 juni 2015

Wij zijn Universeel Bewustzijn

Al het zichtbare is mijns inziens een Gedachte in en van het Universeel Bewustzijn. Het is God die denkt en daarmee universa creëert. God geeft Zichzelf hiermee een scala aan ervaringen. 


20 juni 2015

Balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke

Ware creativiteit/spiritualiteit kent de balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke, hierdoor kan de creatieve, spirituele geest zich in de fysieke wereld manifesteren. 


Oudere berichten

1  2  3  4

Maak jouw eigen website met JouwWeb