Berichten

13 juni 2015

De Hemel wordt een plek op aarde 

De beste manier om werkelijk te aarden is, om vreugde te hebben in het hier zijn op aarde, door te leven met passie, te leven vanuit het Hart. Daarmee heet ik mijzelf werkelijk welkom op aarde.


6 juni 2015

Ik weet Niets 

Misschien is deze stoffelijke kringloop een dans die God danst met Zichzelf en ademt Hij/Zij periodiek universa (delen van zichzelf) uit en in, puur voor de ervaring, voor het vergeten en weer herinneren, puur voor deze Dans.

 


31 mei 2015

Duister als katalysator voor het Licht 

Weet wie jij werkelijk bent en je zult vrij zijn! Je zult je los maken van het steeds weer heen en weer bewegen tussen de schijnbaar tegenoverliggende polen, Licht en Duister. Je zult groeien naar Eenheid. 


25 mei 2015

Ik zie jouw Ware Kleuren 

Hoogsensitieve mensen zijn vaak diep filosofisch en kunnen, zodra ze het vermogen ontwikkelen om wijs met hun hoogsensitiviteit om te gaan, veel voor deze wereld betekenen. Hun fijngevoeligheid maakt hen bewuster van subtiele energieën. 


19 mei 2015

Een knipoogje van mijn Toekomstig Zelf?

Vorig jaar bezocht ik een graancirkel in het zuiden van ons land. In de graancirkel overviel mij een gevoel van rust en innerlijke vrede, een verwondering over het ontstaan van de cirkel. 


13 mei 2015

Ik ben Licht

Het ontdekken van jouw prachtige Kern is het meest overweldigende dat je kunt ervaren als mens. Jouw Kern is Liefde, jouw Kern is Licht. Dát is wat jij bent, ongeacht dat wat jij in jouw leven hebt gedaan!

 


5 mei 2015

Vrijheid 

Spreuk van het Hart


5 mei 2015

Je bent een prachtig wonder

Bewustzijnsgroei is een proces van ontvouwing van dát wat er in de kiem reeds in ons leeft, net als het proces van een eikeltje dat een prachtige eik wordt, terwijl in die kleine eikel de hele boom al aanwezig is. 


5 mei 2015

Loslaten

In deze verandering van tijdperk lijkt loslaten het centrale thema. Ons Hart laat zich duidelijker horen en dat wat niet langer past, voelt meer dan ooit beknellend. Alles wankelt, onze relaties, banen, zogenaamde zekerheden etc..


4 mei 2015

Een basisinkomen voor iedereen 

Een basisinkomen biedt een hoopvolle toekomst voor ons en onze kinderen, met minder ruimte voor angst en meer ruimte voor Liefde.


Oudere berichten

1  2   4

Maak jouw eigen website met JouwWeb