Energetische sessie

 

Magneettherapie

Magneettherapie is al millennia oud en werd onder andere gebruikt door de oude Egyptenaren, Grieken en Chinezen. 


De therapeutische magneten die ik in mijn praktijk gebruik bestaan uit hematiet en magnetiet. Deze bijzondere samenstelling heeft een extreem goede invloed op ons lichaam en ons energieveld. Alles is in principe elektromagnetisch van aard, Moeder Aarde, ons lichaam enz. en heeft twee polen. De polen van ons lichaam creëren een magnetisch veld ofwel aura om ons heen.

 

Ons magnetisch veld wordt in het dagelijks leven verstoord door tal van factoren, o.a. straling, vaccinaties, toxines in voedsel en luchtvervuiling. Magneettherapie helpt om weer balans te brengen in jouw magnetisch veld door deze te stabiliseren, daardoor komt je lichaam en geest weer in gezonde harmonie.

 

Zowel op het gebied van onderzoek als behandeling wordt magneettherapie steeds meer geaccepteerd en toegepast en maken steeds meer professionals gebruik van deze therapie binnen hun behandeling, omdat er steeds meer bewijzen zijn van de positieve werking ervan.

 

Het bevordert namelijk de capaciteit van zuurstofopname en afvalstoffen worden makkelijker verwijderd uit het bloed. Het verbetert het immuunsysteem en stimuleert het zelfgenezend vermogen, waardoor je in staat bent jezelf te healen op zowel fysiek als emotioneel gebied om zo je leven lichter en gelukkiger te leven.