Energetische sessie

 

De Theta-DNA-Healing-Techniek

Ontdek de wereldberoemde energetische genezings-techniek voor lichaam en geest. Maak contact met de Bron van Al-Dat-Is en ervaar wonderen in je leven.


ThetaHealing is een techniek die gebruik maakt van gerichte gedachten en visualisaties. Ik ben een gediplomeerd ThetaHealing practitioner en geloof dat deze methode fysieke, emotionele en spirituele genezing biedt door je in de theta-hersengolfstaat te brengen. Deze staat maakt je vele malen ontvankelijker voor contact met de Bron, jouw Zuivere Zelf, omdat het je diep naar jouw onderbewuste brengt en het onderbewuste de poort is naar het Bovenbewuste, de plek van God in jou.

 

Met behulp van muziek, mudra's, visualisatie en affirmaties in dankbaarheid, nodig ik de Bronenergie uit en ben zo een instrument van het Licht van Thuis. Wanneer je deze verbinding ervaart, kun je onbewuste gedachten en negatieve emoties herprogrammeren en zo beperkende  overtuigingen opruimen en dankbaarheid omarmen. Dit haalt het beste in je naar boven en stelt je in staat een lichter en gelukkiger leven te leiden, meer in balans met jezelf en jouw omgeving.

 

De ThetaHealing leert je om jouw natuurlijke intuïtie te gebruiken en te vertrouwen op jouw Ware Zelf om het genezingswerk te doen. Met andere woorden, je geneest jezelf en versterkt jouw immuunsysteem door het veranderen van jouw beperkende overtuigingen in overtuigingen die verruimend werken.

Thuiskomen bij jouw eigen bron van Licht en Liefde, dat is feitelijk wat er gebeurd.