Wat cliënten zeggen

 

9,9/29 reviews


"Mijn sessie bij Patricia heb ik als heel verhelderend gevoeld. Ik vond het vooral heel fijn om een gesprek vooraf te hebben. Veel dingen vielen op zijn plek. Tijdens de sessie heb ik ook veel gevoeld en ik hoop dat dit tot veranderingen in mijn leven zal gaan leiden. Zo kom ik steeds een stukje verder in mijn proces. Patricia, bedankt dat je me hiermee geholpen hebt en ik kom zeker nog een keertje terug."

(Website review)

Nardy


"Erg fijne behandeling gehad in een prettige ruimte. Patricia is een vriendelijke en warme persoonlijkheid die me op mijn gemak stelde en bij wie ik me direct al veilig voelde. De energetische behandeling gaf me veel rust en ontspanning. Ook heb ik veel bevestiging en nieuwe inzichten gekregen, mede ook door de terugkoppeling van Patricia na de behandeling. Aanrader!"

(Google review)

Angela


"De theta healing was een mooie ervaring, en Patricia toonde veel compassie en ze straalde veel rust uit, ook kon ze mij na de behandeling goed vertellen wat ze allemaal heeft gezien tijdens de behandeling. Ik vond het heel mooi om te horen, en het gaf mij weer gemoedsrust, en de kracht om weer het goede pad te bewandelen.
Dankjewel voor deze ervaring."

(Google review)

Aisja


"Ik had geen idee wat ik moest verwachten. Maar heb een ontzettend bijzondere ervaring opgedaan. Wat ze mij vertelde was precies zoals het is, wie ik ben en hoe ik mij voel. Maar ook waar ik aan moet werken. Heel mooi ik ga zeker nog een x terug. Echt heel bijzonder heel mooi geweldige sessie super warme lieve vrouw dus echt een aanrader."

(Google review)

Natascha


"Ik heb bij Patricia een hele fijne Theta-DNA-Healing gekregen. Super fijne, gemoedelijke sfeer, goed uitgelegd en begeleid met een nabespreking van mijn en ook haar ervaring. Heel erg inspirerend en rustgevend met de behandeling op de bank met begeleide muziek op de achtergrond. Heb veel stof tot nadenken en kom graag nog een keer terug! Dank je wel Patricia!"

(Google review)

Edwin


"Een heel fijne sessie gehad bij Patricia. Fijn ontvangt, mooi rustgevende ruimte. Het bed is uitgerust met een zeer goede matras ook voor mensen met rugklachten (zoals ik). Zeer duidelijk in de uitleg, zeer gedreven en kundig is ze. Mijn sessie is bevredigend verlopen, heb mij erg relaxed gevoeld tijdens en na de sessie. Ik heb weer een nieuwe afspraak gemaakt."

(Google review)

Els


"De ThetaHealing sessies bij Patricia zijn voor mij elke keer weer een zeer aangename ervaring. Je voelt energie door je lichaam stromen en ervaart een innerlijke rust die nog dagen daarna door blijft werken. Ook de feedback na de sessies is waardevol en maakt voor mij heel veel duidelijk over gebeurtenissen en gedachtes uit mijn verleden. Dus een zekere aanrader voor iedereen."

(Google review)

Rob


"Wat een fijne ervaring! De sfeer is heel relaxed, Patricia is heel open en rustig, de plek is mooi ingericht en ik ga dit sowieso nog een keer doen."

(Google review)

Kim


Podcast van lifecoach Kim Klein over haar ervaring met de ThetaHealingmethode.


"Wat een prachtige diepgaande ervaring is de ThetaHealing door Patricia gegeven. Ze ontving me hartelijk en de ruimte straalt veel rust uit. Ik ervoer diepgaande sensaties en er diende zich veel moois en dierbaars aan. Na afloop neemt ze uitgebreid de tijd om hierover na te praten, als die behoefte er is. Voor mij is deze healing een absolute aanrader en ik ga zeker voor herhaling. De dagen erna ervoer ik rust en vertrouwen.

Dank Patricia."

(Google review)

Lian


"Ik heb een fijne Theta DNA healing behandeling gehad. Fijne en vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg, interessante informatie. En voor mij het belangrijkste; ècht even een stukje fijne ontspanning. Ik ben heel slecht in ontspannen, en slapen is helemaal al 5 jaar drama. Toch was ik voor mijn gevoel bijna weg toen ik op de bank lag, de tijd vloog voorbij. Heerlijk. Echt even een moment voor mezelf. Heb mijn vriend ook doorgestuurd en mijn nichtje wil waarschijnlijk ook nog komen. Bedankt Patricia, graag tot een volgende keer en veel succes verder."

(Google review)

Natascha


"Wat een bijzondere en vooral ook liefdevolle ervaring. Naast dat ik mij intens geliefd en welkom voelde heb ik ook waardevolle inzichten mogen ontvangen en het werkt na de sessie nog dagen door. Zeer dankbaar."

(Google review)

Daphne


"Ook mijn 2e bezoek was weer geweldig ontspannen en wederom een hele fijne feedback gekregen. Ik heb mijn volgende afspraak gelijk gepland om nog meer van deze fijne behandeling te kunnen genieten en nog meer rust te kunnen vinden in mijn hoofd."

(Social Deal review)

Rob


"Twee dagen geleden een theta dna healing mogen ontvangen. De healing werd in een fijne ruimte gegeven. De healing was zeer ontspannend en de nabespreking helder. De informatie die door kwam werd helder uitgelegd. Het is zeer de moeite waard om dit zelf eens te gaan ervaren."

(Google review)

Peter


"Lieve Patricia, dank je voor je liefdevolle en inspirerende begeleiding van deze wonderbaarlijke reis naar mezelf. Van hart tot hart bloei ik steeds meer open en wordt mijn licht steeds zichtbaarder en krachtiger. Een kostbaar geschenk. Dankjewel lieve Patricia."

(Website review)

Asha


"Vanmiddag een Theta-DNA-Healing sessie bij Patricia gehad. Het was een hele fijne sessie en ze had het helemaal goed met de beelden en inzichten die bij haar doorkwamen. Daar kan ik zeker wat mee. Al met al zeer de moeite waard om eens mee te maken. Ik wil haar van harte aanbevelen. Dank Patricia voor deze ont-moeting en wie weet tot een volgende keer."

(Google review)

Lidy


"Na een duidelijke uitleg over de Theta behandeling werd ik in een diepe ontspanning gebracht door de handelingen van Patricia en de muziek. Het was een bijzondere ervaring en de uitleg daarna was helemaal ongelooflijk. Veel ervaringen uit mijn verleden zijn nu veel duidelijker geworden en het pad wat ik ga volgen al helemaal. Bedankt Patricia en tot een volgende keer."

(Social Deal review)

Rob


"Fijne ervaring! Aanrader."

(Social Deal review)

Bettina


(Social Deal review)

Netty


"Prettige ontvangst en hele fijne healing gehad. Ben opgeruimd, lach meer en meer gemotiveerd. Ga graag nog een keer om rijker door het leven te gaan."

(Social Deal review)

Harry


"Hele prettige behandeling!"

(Social Deal review)

Irma


(Social Deal review)

Vera


"Dank je wel lieve Patricia voor de geweldige reis die ik heb mogen ervaren tijdens de energetische sessie. Het was wonderlijk te ervaren hoe alles klopt, de muziek, de kaartjes en ons gesprekje en natuurlijk jou liefdevolle begeleiding hierin. Het meest bijzondere was toch wel om letterlijk te beleven en te voelen wat er gebeurt als je niet goed geaard bent.....Om daarna weer op liefdevolle manier in het "hier en nu" terug gebracht te worden."

(Google review)

Rieke


"Was heel bijzonder."

(Google review)

Ria


"Het voelt als thuiskomen. Bedankt voor de liefdevolle sessies."     

(Google review)

Jurgen


"Ik vond de DNA healing heel prettig. Door de liefdevolle behandeling van Patricia heeft ze mij geholpen dat stukje van mezelf waar ik niet bij kon me te laten voelen. Na de behandeling voelde ik me meer ontspannen, verlicht en kon ik goed bij mezelf blijven. Een echte aanrader!"

(Google review)

Petra


"Mijn ervaring met de theta healing en Patricia heb ik als fijn ervaren. Ze wist een aantal onderwerpen in mijn leven goed te omschrijven en ik vind dat ze heel veel compassie toonde. Ik vond het een mooie en inspirerende ervaring, dus nogmaals dankjewel." 

(Social Deal review)

Aisja


"Ik heb echt een super geweldige sessie gehad. Echt een aanrader, lieve warme vrouw. Ga zeker nog een keer terug."

(Social Deal review)

Natascha


"Lekker relaxen."

(Google review)

Maya


(Social Deal review)

Henriëtte


Maak jouw eigen website met JouwWeb