Over mij


Leuk dat je mijn website bezoekt!

Ik wil me graag even aan je voorstellen. Mijn naam is Patricia Helmink, energetisch therapeut en levenscoach. Naar het Hart van de Bron is ontstaan door mijn verlangen om op liefdevolle wijze mijn bescheiden steentje bij te dragen in het bewustwordingsproces waar deze samenleving zich momenteel in bevindt.

 

Dwars door de donkere nacht van mijn Ziel, werd dit verlangen intensiever en resulteerde uiteindelijk in het opzetten van mijn eigen praktijk voor energetische behandelingen en coaching, om zo als ervaringsdeskundige andere mensen te kunnen ondersteunen in hun donkere nacht. Dankbaar en bewust van de rijkdom aan ervaring die deze uitdaging me gegeven heeft, leef ik nu intenser en meer in verbinding met mijn Ware Zelf en ben ik mijn hoog sensitiviteit als geschenk gaan zien, ik laat mij er niet langer door beperken.

 

Naast diverse cursussen en workshops op het gebied van bewustwording en healing, waaronder de Cursus in Wonderen en in het verlengde daarvan, het Handboek voor Leraren, heb ik de opleiding ThetaHealing DNA 1 en DNA 2 gevolgd, volgens het principe van Vianna Stibal.

 

Gebaseerd op o.a. bovenstaande methoden geef ik individuele sessies in mijn praktijk, waarbij ik samen met jou het pad bewandel naar een positiever zelfbeeld door bewuste zelfontwikkeling. Je wordt deskundig begeleid in het proces van het weer Thuiskomen bij jeZelf en het openen van jouw hart, zodat het zelfgenezend vermogen dat in ieder mens latent aanwezig is, wordt geactiveerd en er genezing kan plaatsvinden op fysiek, emotioneel en spiritueel gebied. Hierdoor ontstaat er balans in jouw leven.

 

Ook hou ik mij bezig met het energetisch reinigen van woningen, werkplekken etc., waarbij ik door middel van rituelen, muziek en een respectvolle houding naar de onbewuste entiteit(en)/energie(ën) toe, fungeer als een kanaal voor het Licht van de Bron, waardoor er ruimte ontstaat voor heling en transformatie.

 

Daarnaast organiseer ik wekelijks bijeenkomsten in huiselijke kring, Huiskamer van het Hart genaamd, waarbij er ruimte is voor het delen in huiselijke sfeer van dát wat de deelnemers bezighoudt in hun bewustwordingsproces.

 

Ook plaats ik regelmatig inspirerende en bemoedigende artikelen, gedichten en spreuken op mijn site. 


Maak jouw eigen website met JouwWeb