Momenteel wordt er geen Huiskamer van het Hart georganiseerd.

Huiskamer van het Hart


"Je oogst wat je zaait' is een oude gezegde. Wie angst zaait, oogst angst. Wie liefde zaait, oogst liefde. Recente wetenschappelijke onderzoeken bevestigen dit nu. Het betekent dat wij met onze gedachten en emoties onze werkelijkheid kunnen beïnvloeden. Nu we overspoeld worden door angst veroorzaakt door de gebeurtenissen in de wereld en versterkt door de berichtgeving daarover, worden we met elkaar steeds angstiger en zaaien we nog meer angst...... Met alle gevolgen van dien.

 

Kortom, het is tijd om te doen wat we allang weten. Het is tijd om onze aandacht te verleggen en het hart te laten spreken, via de echte hartskwaliteiten zoals: (zelf)liefde, compassie, geloof, stilte, vreugde, vertrouwen, moed, dankbaarheid, toewijding, verwondering en intuïtie.

 

"Duisternis kan geen duisternis verdrijven.

Enkel licht is daartoe in staat. 

Haat kan geen haat verdrijven.

Enkel liefde is daartoe in staat."

-Martin Luther King-

 

Ons hart is een ontvangst- en zendmast. Door ons op de frequentie van de eerder genoemde kwaliteiten af te stemmen en ons ermee te verbinden, kunnen we deze frequentie opvangen en uitzenden. Onze oogst wordt dan een liefdevolle en vredevolle wereld. Is dat niet waar we allemaal eigenlijk ten diepste naar verlangen?

 

In het Huiskamer van het Hart komen we wekelijks in huiselijke kring samen om positieve intenties en verlangens naar een betere samenleving te delen en om elkaar te helpen om pijn, angst en woede om te buigen naar liefde. Door met elkaar te delen, te luisteren, te mediteren en af te stemmen op de kwaliteiten van het hart, tillen we elkaar op.

 

Mocht je interesse hebben om ook deel te nemen aan deze bijeenkomsten, neem dan contact met mij op. Mocht je zelf een Huiskamer van het Hart willen beginnen, kijk dan voor informatie op www.huiskamersvanhethart.nl

 

Huiskamers van het Hart is een initiatief van Dorothée de Wilde en Yolanda van de Merwe.


Maak jouw eigen website met JouwWeb