Energetische huisreiniging


 Alles is energie, overal zit energie en energie kan blijven hangen in ruimtes om 1001 redenen. Als het om positieve energie gaat, is er natuurlijk niks aan de hand en zul jij jezelf alleen maar goed voelen. Het wordt echter een ander verhaal als het om negatieve energie gaat die blijft hangen.

 

Het is daarom belangrijk om onbewuste energieën/entiteiten uit een huis te verwijderen door ze naar het Licht te begeleiden. Deze energieën/entiteiten kunnen namelijk vele (lichamelijke) klachten veroorzaken, waarvan je nooit had verwacht dat die daarvan afkomstig waren. Denk aan vermoeidheid, een gespannen gevoel, een sterk gevoel dat er iets niet klopt in huis, veel nare dromen, rillingen of het constant koud hebben (misschien specifiek in bepaalde ruimtes).

 

Ook kunnen zij blokkades of stagnaties veroorzaken, waardoor dingen in jouw leven, of die van andere personen in jouw huis, anders uitpakken dan ze normaliter gedaan zouden hebben. Als een huis wordt gereinigd, zorgt dat ervoor dat de energie in het huis weer in balans komt en dat de energie positief voor je kan werken.

 

Door middel van rituelen, muziek en een respectvolle houding naar de entiteit(en)/energie(ën) toe, fungeer ik als een kanaal voor het Licht van de Bron, waardoor er ruimte ontstaat voor heling en transformatie.

 

Voor informatie en hulp bij het energetisch reinigen van jouw huis of werkplek kun je contact met mij opnemen.